Kvalitetsvine fra små producenter |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Vi bruger ikke pakkeshops, vi leverer direkte til din hoveddør

Vinsmagning København

Virksomhedssmagning som firmaarrangement eller for vinklubber

Du kan få Valuewine ud til en smagning hos virksomheder når der holdes firmafest eller til vinklubber af afholder et vinsmagning arrangement. Vi kan f.eks tilbyde genereller smagninger om spanske eller sydafrikanske vine, temasmagninger om specifikke områder eller vintyper, "landskamp" mellem Spanien og Sydafrika osv.

Vi kan enten aftale et fast beløb pr. deltager eller - hvad de fleste foretrækker - et budget pr. smagesæt (altså én flaske af hver af de smagte vine.)

Kontakt Jan på jp@valuewine.dk for mere information.
 

 

Forkæl dine nærmeste med en eksklusiv vinsmagning i København

Skab begejstring og glæde ‒ book en vinsmagning til dit næste firmaarrangement eller overrask dine kammerater til et arrangement i vinklubben. Uanset anledningen vil dine gæster eller medarbejdere med garanti få en oplevelse, der sent ryger i glemmebogen.

Vinsmagning med udsøgte og eksklusive vine

Hos Valuewine sætter vi en lækker og professionel vinsmagning op til din firmafest eller ved andre arrangementer i Kbh. Her tilbyder vi smagninger på blandt andet spanske og sydafrikanske vine i et flot setup og tema-smagninger på specifikke områder eller vintyper.

Med en vinsmagning fra Valuewine får alle vinelskere med garanti udvidet sin horisont med vores lækre medbragte varianter af højeste kvalitet.

Vi tilbyder fleksible priser, så du får en skræddersyet løsning

Hos Valuewine er vi fleksible i forhold til betalingsformen. I dialog med dig kan vi sammen finde frem til den mest optimale form for betaling taget dit arrangement i betragtning ‒ hvad end vi aftaler et fast beløb per deltager eller et budget per smagesæt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi glæder os til at afholde vinsmagningen for jer.