Kvalitetsvine fra små producenter |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Vi bruger ikke pakkeshops, vi leverer direkte til din hoveddør

Vinhandel med passion

Valuewine ApS er grundlagt i 2006. Valuewine blev stiftet af gode venner, der har kendt hinanden i mange år, som har en fælles lidenskab og interesse for god vin. I dag ejes og drives Valuewine af Michael Friis og Jan Pedersen.

Vi driver Valuewine som vores passion og hobby. Det betyder, at vi i vores arbejdsliv arbejder med andre ting men vi bruger en stor del af vores fritid på Valuewine, hvor vi elsker at finde nye spændende vine. Vi startede i sin tid som en såkaldt "garageimportør" men vi plejer og sige at garagen efterhånden er blevet ganske stor da vi nu har et par hundrede kvadratmeter lager og butik og mange tusinde flasker på lager. 

Både på valuewine.dk og i vores vinbutik i Herlev finder du udelukkende vine fra Sydafrika og Spanien. Grunden til, at vi forhandler vin fra de to lande er, at du efter vores mening her får de vine, hvor der er den bedste sammenhæng mellem kvalitet og pris. Plus ikke mindst man kan finde en masse små familiehuse hvor det at lave vin ikke blot er business, det er en passion. 

Vi følger udviklingen i Spanien og Sydafrika tæt og er hvert år på mindst et par vinture for at finde nye, spændende "value deals" - det er ingen kunst at købe en dyr vin, der smager godt - kunsten er at finde en supervin til en langt bedre pris end vine i samme kvalitet fra andre områder koster.

Hos Valuewine tror vi tror på "små producenter, store vine", og vores huse har da også typisk høje point, en unik historie og er blandt de bedste i deres område.

Vores fokus er på private kunder og vi lægger stor vægt på den personlige service.