Kvalitetsvine fra små producenter |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Vi bruger ikke pakkeshops, vi leverer direkte til din hoveddør

Kig forbi vores butik i Herlev

Valuewine har en hyggelig lagerbutik på Marielundvej 20, 2730 Herlev. Kig gerne forbi og tag et kig på hele udvalget. 

Vi har som hovedregel åbent hver lørdag fra 12:00 til 14:00 men tjek altid opdaterede åbningstider på valuewine.dk (i bunden af siden). Vi kan nemlig være ude og holde vinsmagning, deltage på messer eller andet. 


Når du kommer i butikken kan du selv "summe" rundt og kigge på vinene eller vi kan tage en snak om hvad du skal bruge, hvad din smag er osv og sammen finder vi den vin som er den rigtige for dig. 

 

Og husk hos Valuewine har vi 1 styk priser på alle vine så du kan plukke lige det antal som passer dig. Du er ikke tvunget til at købe 6 eller 12 flasker. 
 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har håndplukket vores vine til dig

Mange vinbutikker på nettet vil gerne tilbyde det største sortiment af vin eller tilbyde vin fra så mange forskellige vinlande som muligt. Sådan har vi det ikke. Vi vil gerne håndplukke vine til dig, som du kan nyde uden at skulle betale en overpris for den smag og den kvalitet, som du får. 

 

I vores vinbutik finder du en lang række af nuancerede og smagfulde rødvine og hvidvine, som du får til en fornuftig pris. En pris, der i høj grad afspejler den vin og den smag, som du får leveret hjem til dig.

Køb vin i vores fysiske vinbutik

I vores lagerbutik kan du komme og afhente din vin, og du kan også købe vin uden at have lavet en bestilling på vores vinwebshop først. Vil du gerne høre lidt om en af de flasker vin, som vi har i vores lagerbutik, står vi klar til at give dig en introduktion. Vi ser frem til at møde dig i vores vinbutik.