Kvalitetsvine fra små producenter |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Personlig rådgivning

Vinbutik

Valuewine har en lille hyggelig lagerbutik på Skjulhøj Alle 32, 2720 Vanløse - en sidevej til Jyllingevej.

I vores vinbutik finder du delikate vine fra Sydafrika og Spanien. Grunden til, at vi udelukkende forhandler vin fra de to lande i vores butik med vin, er, at du efter vores mening her får de vine, hvor der er den bedste sammenhæng mellem kvalitet og pris.

 

Vinbutik på nettet


Vi har typisk åbent hver lørdag fra kl. 12-14.

Check altid forsiden af hjemmesiden for opdaterede åbningstider. 

 

Vi har håndplukket vores vine til dig

Mange vinbutikker på nettet vil gerne tilbyde det største sortiment af vin eller tilbyde vin fra så mange forskellige vinlande som muligt. Sådan har vi det ikke. Vi vil gerne håndplukke vine til dig, som du kan nyde uden at skulle betale en overpris for den smag og den kvalitet, som du får. 

 

I vores vinbutik finder du en lang række af nuancerede og smagfulde rødvine og hvidvine, som du får til en fornuftig pris. En pris, der i høj grad afspejler den vin og den smag, som du får leveret hjem til dig.

Køb vin i vores fysiske vinbutik

I vores lagerbutik kan du komme og afhente din vin, og du kan også købe vin uden at have lavet en bestilling på vores vinwebshop først. Vil du gerne høre lidt om en af de flasker vin, som vi har i vores lagerbutik, står vi klar til at give dig en introduktion. Vi ser frem til at møde dig i vores vinbutik.