Sjældne kvalitetsvine |Festvin – med returret |Engageret rådgivning

Jeg bekræfter at jeg er over 16 år gammel.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Valuewine ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Valuewine ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Valuewine ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til post@valuewine.dk

 

 

Valuewine ApS yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Valuewine ApS indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Valuewine ApS returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Reklamation og varereturnering

Flasker hvor topfolie er skåret af kan ikke returneres. Flasker der har været åbnet kan ikke returneres.

 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

Valuewine ApS

Skjulhøj Alle 32

2720 Vanløse

Email: post@valuewine.dk

 

Varereturnering foregår også til vores lageradresse: Valuewine ApS, Skjulhøj Alle 32, 2720 Vanløse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Kunden dækker omkostningerne til returnering af varer.

 

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os (dette kan kun ske efter forudgående aftale). Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Delvis fortrydelse

Ved fortrydelse af del(e) af et køb refunderes leveringsomkostningerne ikke.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Valuewine ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Sikker betaling

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Valuewine ApS på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

 

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. alternativt på http://ec.europa.eu/odr

 

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Vi anbefaler, at du emballerer vinene godt, da du har ansvaret for vinene frem til, at vi har modtaget dem. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamationsret og sikker betaling''.

 

Vine der har været åbne, eller hvor topfolie er skåret af kan ikke returneres.

 

Information om brug af cookies på www.valuewine.dk

Ved at benytte denne hjemmeside, www.valuewine.dk, accepterer du, at vi bruger cookies.

 

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

 

Valuewine Aps

CVR: 30070992

E-mail kundeservice: post@valuewine.dk

Telefon kundeservice: 40250540

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind, og hvilket sprog og valuta du gerne vil have hjemmesiden på. [Evt. Vi bruger også cookies til at målerette vores annoncørers annoncer og salgsoptimere hjemmesiden.]

 

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

 

Nødvendige cookies

Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.

 

 

Vi bruger FDIHs cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. FDIH lagrer ingen data ifm denne cookie.

basket cookie bruges til at identificerede de enkelte varer i indkøbskurven

ASPSESSION er 3.part cookies relateret til den web teknologi der anvendes

Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider

Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.

 

 

[Hvis du benytter Ad This] Med Ad This kan du kan dele sidens indhold på sociale netværk. Når du deler, vil Ad This sætte cookies, som samler information om, hvilke sider du deler og på hvilke sociale netværk, du deler det på.

[Hvis du har implementeret Like-funktion fra Facebook] Cookies fra Facebook bruges til at vise en "synes godt om" knap og information om hvilke af dine Facebook venner synes godt om. Facebook giver endvidere adgang til et statistik værktøj (Facebook Insights), der viser information omkring brugen af Facebook.

 

Marketing – målrettet annoncering

Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på Internettet, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer

http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

Mozilla Firefox

http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove ... &redirectslug=Deleting+cookies

Google Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

Opera

http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari 5.0

http://support.apple.com/kb/HT1677

Flash cookies (gælder alle browser)

http://www.macromedia.com/support/ ... settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple

http://support.apple.com/kb/HT1677

Telefoner med styresystemet Android

http://timeread.hubpages.com/hub/How-to- ... -Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows Phone

http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-otherbrowser-settings

Spørgsmål og klagevejledning i relation til brug af cookies

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 40250540 eller e-mail post@valuewine.dk

Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies:

Hjemmesiden er igennem A/S ScanNet (www.scannet.dk) en del af Foreningen for Dansk Internet Handels (www.fdih.dk) cookiemærke, og hvis du som bruger mener, at hjemmesiden ikke overholder cookie-reglerne, kan du derfor rette din klage til FDIH.

Inden du sender din klage til FDIH skal følgende forudsætninger være opfyldt:

Du har forinden klaget direkte til den ansvarlige for den pågældende hjemmeside med en udførlig beskrivelse af, hvor og hvorfor du mener, at hjemmesiden ikke overholder den danske vejledning.

Din klage er blevet afvist eller forholdet ikke er afhjulpet senest 30 arbejdsdage efter modtagelse af klagen.

Opfylder du ovenstående krav, skal du sende din klage til FDIH på kontakt@fdih.dk. Klagen skal indeholde:

 

Dit navn

Din adresse

Din e-mail

Dit telefonnummer

Hjemmesidens www adresse

Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

Dokumentation for tidligere klage til hjemmesiden

FDIH vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid. Får du medhold, bliver cookiemærket frataget hjemmesiden.