Kvalitetsvine fra små producenter |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Vi bruger ikke pakkeshops, vi leverer direkte til din hoveddør

Betingelser for nyhedsbreve

Det kan du forvente at modtage

Når du tilmelder dig nyhedsbrevs-service fra Valuewine, giver du tilladelse til, at vi må sende dig e-mails. Disse kan indeholde:

E-mail

Når du afgiver din e-mailadresse, accepterer du at modtage:

Henvendelser vedrørende de informationer, du har afgivet.

Nyhedsbreve pr. e-mail med nyheder, historier, aktiviteter, events, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer og øvrige henvendelser fra Valuewine.

Servicemeddelelser, der vedrører dit samtykke, samt din historik og/eller dine køb.

Service e-mails, herunder fødselsdagshilsen, påmindelse om tabt kurv, winback, velkomstmail samt e-mails med varer og kategorier, som du udvist særlig interesse for. Der vil løbende blive udbygget med yderligere service-e-mails, hvilke du ligeledes accepterer.

Dine oplysninger

I forbindelse med din tilmelding afgiver du en række informationer omkring dig selv. Vi anvender disse informationer aktivt til at sende dig mere relevant og målrettet information. Herudover er eksempler på, hvad de enkelte informationer anvendes til:

Fødselsdato kan anvendes til at sende fødselsdagshilsen eller lignende servicemeddelelser i forbindelse med din fødselsdag.

Interesser vil blive anvendt til at sende dig ekstra nyheder og informationer inden for din angivne interesse og øvrige varer relateret til dine valg. Det vil ligeledes anvendes til at højne vores mulighed for at give dig information om de områder, som du har valgt i din tilmelding/opdatering. Det er ikke afgrænset til kun at sende dig specifikt indhold vedrørende én eller flere af dine interesser. Denne liste vil løbende blive opdateret.

Købshistorik vil blive anvendt til at sende dig servicemeddelelser som tabt kurv og winback.

Afmelding

Du kan til enhver tid frabede dig kommunikation fra Valuewine, såfremt det ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle e-mails eller ved at skrive til post@valuewine.dk.

Valuewine følger Markedsføringsloven – herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Læs mere på www.datatilsynet.dk.

 

Personoplysninger

Valuewine gemmer de oplysninger, som du afgiver, når du tilmelder dig, og når du opdaterer din profil og din tilmelding til vores nyhedsbrevsservice. Samtidig registrerer Valuewine tilgængelige oplysninger om dine køb. Vi bruger disse oplysninger til at målrette de informationer, vi sender til dig, bedst muligt. Oplysningerne bruges udelukkende til markedsføring og videregives aldrig til tredjepart uden dit samtykke.

Du kan til enhver tid bede om adgang til de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, og bede om at få disse slettet eller rettet, hvis de er ukorrekte, eller du ønsker dem slettet.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug. Vi indsamler oplysninger om dig og dine interesser på vores websted til eget formål. Dette kan både foregå passivt og aktivt. Vedrørende din adfærd anvendes 3. parts værktøj til sporing og tracking af din adfærd på Valuewines website, samt øvrige egne medier.

Vi kan blive tvunget til at videregive personlige oplysninger indsamlet fra dig pga. lovmæssige krav, f.eks. i forbindelse med en retskendelse eller vidnestævning. Eller som svar på en specifik henvendelse fra en offentlig myndighed.

Generelt

Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub, som Valuewine ejer og administrerer. Valuewine er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte post@valuewine.dk.

Ejerskab og databehandling

Dataindehaver på alle indsamlede data er, Valuewine ApS, Marielundvej 20, 2730 Herlev, CVR-nummer: 30070992, Tlf. 40 25 05 40.

Databehandler på vegne af Valuewine ApS er Heyloyalty ApS, Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N, Tlf. 87 30 03 99.

Adresse

Valuewine ApS

Marielundvej 20

2730 Herlev

Telefon: 40 25 05 40

E-mail: post@valuewine.dk