Kvalitetsvine fra små producenter |Fri fragt ved køb over 1000 kr |Vi bruger ikke pakkeshops, vi leverer direkte til din hoveddør

Levering

Hvis du ønsker det (og vælger det i webshoppen), leverer vi den vin, du har bestilt mod betaling af fragtomkostninger til privat- eller firmaadresse. Der er fri levering i Danmark ved køb for minimum kr. 1000,-.

Vi har valgt at benytte Vingaloppen til vores leveringer. Vingaloppen er en specialiseret transportør, som udelukkende transporterer vin. Det sikrer, at alle leveringer sker i den bedst mulige kvalitet, altså ingen smadrede flasker, og overholdelse af specialaftaler, eks. at vinen må sættes i garagen osv. 

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Vinen kan også afhentes på vores lager på Skjulhøj Alle 32, 2720 Vanløse, i vores åbningstid eller evt. efter nærmere aftale. Du kan angive på ordren, hvornår du afhenter vinen - alternativt send en mail til post@valuewine.dk for nærmere aftale.

Vi kan endvidere distribuere vinene via Møller & Mammen, Gothersgade 42, 1123 København K. Her kan du afhente fra 10 til 18 på alle hverdage, og 10 til 15 om lørdagen. Der er tale om en ren "udleveringaftale", som kræver en forudgående aftale. Send en mail på post@valuewine.dk, hvis du ønsker at afhente via Møller & Mammen i hele deres åbningstid.